Бостън Селтикс – Сакраменто Кингс 15 Март bet365

Двубоят между Бостън Селтикс – Сакраменто Кингс ще се проведе на 15 март (петък) от 01:35 часа след полунощ българско време в сблъсък от редовния сезон на NBA.

Залози за нова победа на Селтикс се приемат при коефициент от 1.29. Шансовете за успех на Кингс са оценени на 3.70. Спред коефициентът за състава на гостите е 1.90.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Бостън е на пето място в Източната конференция 41-27 победи, в това число 24-10 успеха у дома. Тимът от Масачузетс пропусна да запише четвърта последователна победа, отстъпвайки на Лос Анджелис Клипърс със 115-140 в понеделник.

Джейлен Браун се отчете с 22 точки и седем борби при загубата от Клипърс. Джейсън Тейтъм пропусна срещата заради болки в рамото и остава под въпросителна за предстоящия сблъсък.

Сакраменто е точно под чертата на плейофите на Запад със своите 33-33 победи, включително 13-19 успеха като гост. Калифорнийци инкасираха седмо поражение за последните си десет срещи след 115-121 срещу Вашингтон Уизърдс в понеделник.

Де’Арън Фокс записа 23 точки и осем асистенции в двубоя с Уизърдс. Бъди Хийлд е с 23.6 точки средно в последните десет мача.

Баскетболни мачове и новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на NBA: Red Bull, McDonald’s, Netflix, Disney.

Следвайте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365.

Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet-bg com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com