Виляреал – Зенит Ст Петербург 14 Март bet365 eu

Двубоят между Виляреал – Зенит Ст Петербург ще се проведе на 14 Март (четвъртък) от 22:00 часа в среща от Лига Европа. Пътуванетов Русия и получаването на резултатне е лесно, въпреки че Виляреал очевидно свърши лека работа за изграждане на предимство пред втория мач.

Коефициентът за победа на Виляреал 2.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.70. Коефициентът за победа на Зенит Ст Петербург 3.90Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Виляреал – Зенит Ст Петербург: Двубой Статистика

Резултат от първият мач: Зенит – Виляреал 1-3.

Виляреал – Зенит Ст Петербург: Прогноза

Зенит загубиха в Турция в предишния кръг, докато по време на групите те вкусиха победа срещу Славия Прага. Всъщност Зенит са без победа в Лига Европа този сезон. Дори и в квалификациите, Зенит не успя да спечели пътуванията си, тъй като те загубиха и в Минск, и в Молде.

Посетителите от четвъртък успяха да изкарат средно 0.5 цели далеч от дома си в UEL, а също така и средно само 0.72 очаквани гола. Освен това те са доставили средно по 1.83 цели. Такива цифри не предвещават нищо преди пътуването им до Испания.

В крайна сметка е много трудно да се противопостави на домакините. Миналата седмица „Зенит“ беше доста неуспешен, но трябва да се възползват от предимството на домакините в първия мач и те просто не успяха да направят това. Сега, когато са срещу силна у дома си страна като Виляреал, руснаците са в големи неприятности. Единствената опция е да подкрепите испанците, за да преминете през победител от втори кръг.

Основни спонсори на срещите от Лига Евопа: FedEx, Adidas.

Следвайте всички залози и прогнози за Лига Европа само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.bet-bg com

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com