Виляреал – Райо Валекано 17 Март bet365 laliga

Двубоят Виляреал – Райо Валекано от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 17 март (неделя) от 19:30 часа. Това е огромна игра в долния край на Ла Лига, като две от долните четири страни се срещат в Ceramica. Villarreal най-накрая намери някаква форма, но те все още имат много работа, за да избегнат евентуално изпадане във втория ред.

Коефициентът за победа на  е 7.00. Равенството в мача е оценено с 5.00. Коефициентът за победа на Барселона е 1.40. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Виляреал – Райо Валекано: Статистика Н2Н

Като домакин, Виляреал не е губил от Валекано в последните 6 срещи помежду им.
Валекано са в серия от 3 поредни загуби като гост.
Валекано са в серия от 6 поредни загуби.

Виляреал – Райо Валекано: Прогноза

Виляреал за първи път през целия сезон има някаква инерция. Само веднъж преди това са спечелили игри от този ред. Най-важното е, че техните нападатели започнаха да доставят, Джерард Морено се разписа два пъти в последните си 3 мача, докато Карлос Бакка също успя да отбележи.

Срещу такава слаба защита, подкрепата на Виляреал & Над 2.5 гола може да си струва да се разгледа тук, тъй като те търсят победа, която ще ги отблъсне от зоната на изпадане.

Официални спонсори на Ла Лига са NikeSamsung, Allianz, TAGHeuer.  bet-bg com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com