Дарби – Уигън вторник 05 Март bet365 EFL

Двубоят Дарби – Уигън от Чемпиъншип на Англия ще се проведе на 05 март (вторник) от 21:45 часа. Надеждите на Дaрби Каунти да стигнат първите шест пропадат, тъй като те са в четири поредни мача без победа. Латиците са в опасност да се върнат в Първа  Лига след лошата си форма.

Коефициентът за победа на Дарби е 1.90. Равенството в мача е оценено с 3.50. Коефициентът за победа на Уигън е 4.60. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Дарби – Уигън: Статистика Н2Н

Статистиката на Уигън като гост този сезон: 1-3-12.
Дарби не е побеждавал в последните си 5 срещи.
Уигън нямат загуба в последните си 5 мача.

Дарби – Уигън: Прогноза

Уигън влиза в тази среща като един от най-слабите голмайстори на лигата. Те са отбелязали само 13 гола в 16 пътувания този сезон. В По-голямата част от пътуванията си до края на мача се наблюдават по-малко от 2.5 гола, в резултат на това, докато последните им четири шампионатни срещи също показваха по-малко от три гола във всеки мач. В последните шест срещи между тези два отбора са отбелязани само осем гола. Ние виждаме под 2.5 гола като залог банкер тук, докато подкрепяме петото поредно равенство за Уигън.

Официални спонсори на EFL Championship са: Thaiairways, Ginsters, Burton Menswear, Mitre.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, Български Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com