Дженоа – Фрозиноне неделя 03 Март

Двубоят Дженоа – Фрозиноне от  Серия А на Италия ще се проведе на 03 март (неделя) от 16:00 часа. Фрозиноне все още са застрашени от изпадане, следвайки връщане към победите на върха на Серия А. В последните два мача отборът загуби от Ювентус и Рома, допускайки три гола във всеки мач.

Коефициентът за победа на Дженоа е 1.66Равенството в мача е оценено с 3.60. Коефициентът за победа на Фрозиноне е 5.75. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Дженоа – Фрозиноне: Статистика Н2Н

Krzysztof Piatek е голмайстора на Дженоа с 13 гола. Камило Чиано има 7 гола за Фросиноне.
Доменико Кришито има повече жълти картони (9) от всеки друг играч на Дженоа. Francesco Cassata е с 8 за Фросиноне.
Дженоа нямат загуба в последните си 5 мача.

Дженоа – Фрозиноне: Прогноза

Домакините влизат в тази среща след победата с 2-1 над Фрозиноне по-рано този сезон. Те са спечелили четири от последните си пет срещи от статистиката до края на този уикенд. Домакините са показали достатъчно през последните седмици и в предишните си срещи с Frosinone, за да ги видим като ясни фаворити за точките този уикенд. Имайки това предвид, ние се подготвяме за победа в Дженоа в неделя, докато ги подкрепяме, за да спечелят с 2-1 победа.

Официални спонсори на събитието са: Nike, TIM, Panini. BET-BG com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com