ДиСи Юнайтед – Атланта Юнайтед 04 Март bet365 MLS

Двубоят между ДиСи Юнайтед – Атланта Юнайтед ще се проведе на 04 март (понеделник) в 01:00 часа след полунощ в мач от Висшата лига на САЩ. DC United и Atlanta United имаха смесени резултати по време на предсезонния етап, а в допълнение победителите в MLS Cup представиха наскоро новия си мениджър Frank de Boer.

Коефициентът за победа нa ДиСи Юнайтед е 2.15. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.60. Коефициентът за победа на Атлатна Юнайтед е 3.10. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

ДиСи Юнайтед – Атланта Юнайтед: Двубой статистика

Като домакин, ДиСи Юнайтед не е губил от Atlanta United FC в последните 3 срещи помежду им.

ДиСи Юнайтед – Атланта Юнайтед: Прогноза

Патрик Мълинс напусна DC United за Columbus Crew, а ирландският полузащитник Chris McCann се присъедини към клуба от неделните гости Atlanta United. Атланта Юнайтед залага много на Гонсало Мартинес, който се надява да замени Мигел Алмирон, който се премести в Нюкасъл Юнайтед. Сигурни сме, че над 2.5 гола ще бъдат отбелязани в неделя и подкрепиха „Юнайтед“ да претендира за тясна победа с 2: 1.

Домакините имат страхотен рекорд срещу Атланта Юнайтед, с четири победи от шестте си мача и имат 100% рекорд у дома. Посетителите погледнаха различен отбор в една конкурентна игра под ръководството на Франк де Бур и усещаме, че шампионите ще се борят да възпроизведат господството си през 2018 година.

Официални спонсори на събитието са: Etihad, XBox, Herbalife, Barbasol. bet-bg com

Следвайте всички залози и прогнози за САЩ Висша Лига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, USA Premier, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com