Динамо Киев – Челси четвъртък 14 Март bet365 eu

Двубоят между Динамо Киев – Челси ще се проведе на 14 Март (четвъртък) от 19:55 часа в среща от Лига Европа. Динамо Киев се стреми да възстанови известна гордост след първия сблъсъкв Stamford Bridge, макар че само най-оптимистичните фенове ще си помислят, че имат шанс да преобърнат този 3-0 дефицит от миналата седмица.

Коефициентът за победа на Динамо Киев 3.60. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40. Коефициентът за победа на Челси 2.20Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Динамо Киев – Челси: Двубой Статистика

Челси нямат загуба в последните си 4 мача.
Резултат от първият мач: Челси – Динамо Киев 3-0.
Динамо Киев са в серия от 3 поредни домакински победи.

Динамо Киев – Челси: Прогноза

Челси ще бъде уверен в напредъка в състезанието, но духът им в момента е доста нисък. Те допуснаха точки у дома срещу Уолвс през уикенда в това, което може да бъде описано само като слабо представяне. Те бяха бавни и летаргични за по-голямата част от мача и само късния еквалайзер от тях спаси точка в края.

Сините всъщност са спечелили шест от последните си 11 състезателни мача, а представянето им като гост е по-добро отколкото на домашния терен. Те може да са спечелили последните си две гостувания, но преди това са загубили четири мача и не са успели да отбележат нито един гол в това време. Като погледнем назад, те имат пет победи, равенство и шест загуби от последните си 12 гостувания във всички състезания.

Това, комбинирано с домашния рекорд на Динамо Киев и факта, че е вероятно да бъде силно завъртяна страна на Челси, прави подкрепата за победата на Динамо Киев или Двойния шанс за Draw да изглежда най-добрата опция в четвъртък, заедно с 1-1 предсказване на точния резултат.

Основни спонсори на срещите от Лига Евопа: FedEx, Adidas.

Следвайте всички залози и прогнози за Лига Европа само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.bet-bg com

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com