Каляри – Интер Милано 01 Март bet365 serie a

Двубоят Каляри – Интер Милано от  Серия А на Италия ще се проведе на 01 март (петък) от 21:30 часа. Интер Милано направиха 3-3 в вълнуващ сблъсък с Фиорентина през уикенда, което ги постави в борбата за тяхното място в Шампионската лига.

Коефициентът за победа на Каляри е 4.75Равенството в мача е оценено с 3.50. Коефициентът за победа на Интер Милано е 1.80. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Каляри – Интер Милано: Статистика Н2Н

Каляри не е побеждавал в последните си 4 мача срещу Интер.
Леонардо Паволети е голмайстора на Каляри с 9 гола. Мауро Икарди има 9 гола за Интер.
Николо Барела има повече жълти картони (5) от всеки друг играч на Каляри. Марсело Брозович е с 7 за Интер.

Каляри – Интер Милано: Прогноза

Домакините имат наистина лоша форма пред вратата, но не успяват да вкарат в пет от последните си седем мача. Посетителите са спечелили четири от последните си пет мача във всички състезания и виждаме, че те претендират за трите точки. Сега Nerazzurri са под натиск да си осигурят първите четири места. Залагаме на „Интер“, за да спечелят този сблъсък, докато също така залагаме на посетителите да направят още една победа с 1: 0 на база на техните пътувания до момента.

Официални спонсори на събитието са: Nike, TIM, Panini. BET-BG com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com