Каролина Хърикенс – Тампа Бей Лайтнинг 22 Март bet365

Двубоят между Каролина Хърикенс – Тампа Бей Лайтнинг ще се проведе на 22 март (петък) от 01:08 часа след полунощ българско време в среща от редовния сезон в NHL. Това е пети мач помежду им през настоящата кампания, като в предишните четири те си размениха по два успеха.

Залози за победа на Хърикенс се приемат при коефициент от 1.68. Шансовете за успех на Лайтнинг са оценени на 2.25. Хендикап коефициентът (-1.5) за състава на гостите е 1.47.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Каролина е в местата, даващи право на участие в плейофите, със своите 40-32 победи, в това число 20-15 успеха у дома. „Ураганите“ грабнаха четвърта победа за последните си пет двубоя, след като надвиха Питсбърг Пенгуинс с 3-2 шайби след дузпи във вторник.

Джъстин Уилямс вкара петия си гол от началото на месеца, разписвайки се срещу Пенгуинс. Себастиан Ахо обаче има едва една точка в последните си четири мача, но продължава да е топ реализатор на тима със 78.

Тампа Бей е с най-добрите показатели в НХЛ- 57-17 победи, включително 26-9 успеха като гост. „Светкавиците“ са в серия от шест поредни победи, последната от които дойде в сряда срещу Вашингтон Уизърдс с 5-4 след продължения.

Никита Кучеров блесна с две точни попадения срещу Уизърдс и вече има 119 точки през сезона. Стивън Стамкос се изравни по голове с Кучеров (37), след като разпечата веднъж вратата на съперника в сряда.

Гледайте бет365 лайв На Живо. Мачове и новини от всички краища на света с bet365 Livescore. Официални спонсори на NHL: Apple, EA Sports, Visa, Honda

Следвайте всички залози и прогнози за bet365 Хокей на лед само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. bet365 НХЛ

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile android. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com