Клуб Брюж – Стандард Лиеж 08 Февруари

Двубоят между Клуб Брюж – Стандард Лиеж ще се проведе на 08 февруари (четвъртък) от 21:45 часа в среща за Купата на Белгия. Клуб Брюж нямаше адекватна опозиция в Белгия през първата част на сезона, но отборът има огромни проблеми със защитната си линия от началото на Нова година.

Коефициентът за победа на Клуб Брюж е 1.65. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.00Залози за това Стандард Лиеж да победят се приемат със ставка 4.75.

Клуб Брюж – Стандард Лиеж:  Двубой статистика

Преди победата на Стандарт с 4:1 от последната сряда, Клуб Брюж спечели две победи с впечатляваща голова разлика от 7:0 срещу червените.

Всяка от последните шест H2H срещи между двата отбора завърши с три или повече гола.

У дома Клуб Брюж спечели 16 и загуби едва 65 от 31 мача с Standard Liege.

Клуб Брюж – Стандард Лиеж: Прогноза

Истинско чудо трябва да се случи, за да се окаже, че този мач е с нисък резултат. Домакините трябва да преследват големия дефицит и да се развият още от първата минута на мача, което би трябвало да остави много място за сериозните атаки на Стандарт.

Когато добавим, че всяка от последните шест срещи от статистиката завърши с най-малко три гола, трябва да очакваме Над 2.5 гола FT, което ще бъде залога банкер.

Търсещите по- висока стойност могат да се опитат с домакинската победа & BTTS : да.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Първа Дивизия А на Белгия от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG