Ливърпул – Бърнли неделя 10 Март bet365 Premier

Двубоят Ливърпул – Бърнли от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 10 март (неделя) от 14:00 часа. Изминалите няколко седмици бяха трудни за Ливърпул и миналата седмица те успяха да се срутят от мястото си, тъй като бяха неприятно изненадани от добре подготвената страна на Евертън, седмица след загубата на Олд Трафорд.

Коефициентът за победа на Ливърпул е 1.16. Равенството в мача е оценено с 8.50. Коефициентът за победа на Бърнли е 21.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Ливърпул – Бърнли: Статистика Н2Н

Като домакин, Ливърпул не е губил от Бърнли в последните 4 срещи помежду им.
Мохамед Сала е голмайстора на Ливърпул с 17 гола. Ашли Барнс има 9 гола за Бърнли.
Преди година Бърнли бяха номер 7 в класирането с 40 точки. Сега са номер 16 с 30 точки.

Ливърпул – Бърнли: Прогноза

В крайна сметка очакваме забавен сблъсък в неделя, но едва ли ще се завърши по друг начин, освен с победа за Ливърпул. Техният рекорд за постигане на цели у дома в пет от последните им седем домакински мача, в които са отбелязани най-малко четири гола. Подкрепянето на над 3.5 гола тук изглежда солиден залог, така че ще го направим заедно с 3: 1 победа за домакините.

Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, TAGHeuer, Barclays.   bet-bg.com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG