Ливърпул победи с 4:2 Бърнли

Ливърпул спечели очаквана победа с 4:2 над Бърнли на „Анфийлд“. Двубоят започна с поредна съдийска неточност, след като Андре Маринър зачете гол на Ашли Уестууд директно от корнер. При изпълнението обаче видимо имаше нарушение срещу Алисон, което остана немаркирано. Това не смути домакините, които още до почивката стигнаха до пълен обрат чрез Роберто Фирмино и Садио Мане . Бразилецът вкара втори гол в 68-ата минута, а мърсисайдци пропуснаха още няколко чудесни възможности, като веднъж и гредата спря Мане. В добавеното време двата отбора си размениха по още едно попадение чрез Йохан Гудмундсон и Садио Мане.

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп бе направил две промени в сравнение с дербито с Евертън преди седмица. Роберто Фирмино и Адам Лалана започнаха вместо Дивок Ориги и Джордан Хендерсън. Деян Ловрен е възстановен от своята контузия и бе на скамейката за началото.

Бърнли излезе със същия състав, който започна срещу Кристъл Палас в миналия кръг. Бившият играч на Ливърпул Питър Крауч бе на скамейката и се появи в заключителните минути.

Началото бе шокиращо за домакините. Бърнли стигна до корнер, който бе изпълнен от Ашли Уестууд. Трима играчи на гостите блокираха Алисон, който нямаше как да се намеси и топката се озова във вратата му директно след изпълнението на ъгловия удар. Андре Маринър не уважи протестите на бразилеца и му показа жълт картон.

До известна степен вина за това попадение имаше и Матип, който напълно ненужно изчисти топката в корнер.

В 14-тата минута Фирмино получи от Салах, след което бразилецът влезе в наказателното поле и стреля, но след рикошет в крака на бранител топката премина на сантиметри над напречната греда.

Пет минути след това именно Фирмино изравни резултата. Бразилецът направи двойно със Салах, който проби до аутлинията, след което центрира. Тарковски не успя да изчисти, Хийтън също не се намеси добре и Фирмино просто подложи крак – 1:1.

В 29-ата минута Лалана блокира опит за изчистване, като след рикошета топката се върна в наказателното поле. Там Тейлър се хвърли на шпагат срещу Салах, който претендираше, че е бил фаулиран, но топката стигна до Мане, който с много хубав фалцов удар я прати в далечния ъгъл.

В 50-ата минута Салах отправи много опасен удар от границата на наказателното поле, след който топката профуча на сантиметри над напречната греда. Малко след това пък изстрел на Фирмино премина встрани от далечната греда.

В 67-ата минута съвсем малко не достигна на Вайналдум да засече с глава добро центриране на Робъртсън. Секунди след това изчистване на Хийтън попадна право в Салах, който нахлу на скорост и излезе очи в очи със стража на гостите. Тейлър се хвърли на шпагат и изби топката, която попадна във Фирмино, който я прати в опразнената врата – 3:1.

В 75-ата минута удар на Мане от границата на наказателното поле, рикошира в ръката на Тейлър. Домакините имаха претенции за дузпа, но такава не бе отсъдена.

В 82-рата минута Мане засече от три метра центриране на Александър-Арнолд отдясно, но ударът на сенегалецът срещна напречната греда.

Две минути преди края пък Хийтън спаси опасен удар на Салах. В добавеното време Гудмундсон вкара втори гол за Бърнли, но аванса на Ливърпул бе възстановен много скоро, след като Стъридж изведе Мане при една контраатака на домакините. Сенегалецът премина покрай Хийтън, отбелязвайки втория си гол в мача – 4:2.

Всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.