Лингби – Брьондби неделя, 11 Февруари

Двубоят между Лингби – Брьондби ще се проведе на 11 февруари (неделя) от 19:00 часа в среща от Супер Лигата на Дания. Лингби са играли далеч над възможностите си досега в сезона и е ясно, че няма да повтарят успеха на последния мандат, когато Royal Blues стана трети в края на кампанията.

Коефициентът за победа на Лингби е 15.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 6.50Залози за това Брьондби да победят се приемат със ставка 1.18.

Лингби – Брьондби:  Двубой статистика

Брьондби са много по-успешни в хода на историята, печелейки 23 и губейки 12 от 43-те срещи H2H с Lyngby.

Брьондби спечели три от последните четири H2H връзки между двата отбора, включително впечатляваща 5-3 победа в края на юли миналата година, когато двата отбора първи се срещнаха в този мандат на Суперлигаен.

Три от последните четири мача имаха поне три гола.

Лингби – Брьондби: Прогноза

Пропастта в качеството между двамата съперници е просто масивна и най-добре се описва от коефициентите, определени от букмейкърите преди сблъсъка в Lyngby Stadion.

Очакваме, обаче, да станем свидетели на друг състезателен селекционер, тъй като защитната линия на Брьондби не е особено щателна в най-новите лидерски връзки, поради което ние намираме логика в подкрепата за победата и BTTS.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Супер Лига на Дания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG