ПСЖ – Марсилия неделя 17 Март bet365 fr

Двубоят ПСЖ – Марсилия от Лига 1 на Франция ще се проведе на 17 март (неделя) от 22:00 часа. PSG успя да се отърси от поражението си от Манчестър Юнайтед и бяха в отлична форма в средата на седмицата, когато победиха Дижон с 4:0 у дома си.

Коефициентът за победа на ПСЖ е 1.28. Равенството в мача е оценено с 6.00. Коефициентът за победа на Марсилия е 9.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

ПСЖ – Марсилия: Статистика Н2Н

Като домакин, Пари Сен Жермен не е губил от Марсилия в последните 11 срещи помежду им.
Марсилия не е побеждавал в последните си 3 мача срещу Пари Сен Жермен.
Марсилия нямат загуба в последните си 6 мача.

ПСЖ – Марсилия: Прогноза

Въпреки неудържимата форма на PSG, те се сблъскват с втория най-добър във Франция. Марсилия отбеляза попадение във всяка от последните си 13 срещи и ние ги подкрепяме да го направят отново, въпреки че са изправени пред решителна парижка защита.

PSG трябва да бъде твърде силен за Марсилия. Те са победили толкова много отлични отбори през този сезон и с техния рекорд от седем домашни победи у дома, подкрепяме домакините да спечелят с 3-1.

Официални спонсори на Лига 1 са: TAGHeuerBET-BG com

Следвайте всички залози и прогнози за Liga1 само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна И26гра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com