Реал Бетис – Барселона неделя 17 Март bet365

Двубоят Реал Бетис – Барселона от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 17 март (неделя) от 21:45 часа. Сблъсъкът в неделя в Ла Лига е повторение на мач от сезона досега, завършил с 4:3 за Реал Бетис, който спечели по-рано в Камп Ноу.

Коефициентът за победа на Реал Бетис е 7.00. Равенството в мача е оценено с 5.00. Коефициентът за победа на Барселона е 1.40. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Реал Бетис – Барселона: Статистика Н2Н

Статистиката на Барселона като гост този сезон: 9-3-1.
Барселона нямат загуба в последните си 12 мача.
Барселона са в серия от 3 поредни победи като гост.

Реал Бетис – Барселона: Прогноза

В момента Бетис не играе толкова добре, колкото са играли по-рано в кампанията. Те загубиха 3 от последните си 5 мача, което ги накара да излязат от две състезания и да загубят от Хетафе в мач от ключови срещи за европейските надежди. Те изпълниха перфектния контраатакуващ план в Барселона, но те ще трябва да натиснат малко повече тук с предимство на дома и може да видим, че каталунците се възползват от това.

Като цяло подкрепата на Барселона и Над 2.5 гола изглежда доста сигурен залог.

Луис Суарес също е ключова фигура за Барселона с 4 гола в последните 5 мача и подкрепата на Суарес да вкара по всяко време може да си струва да се заложи тук с доста привлекателни шансове.

Официални спонсори на Ла Лига са NikeSamsung, Allianz, TAGHeuer.  bet-bg com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com