Рен – Каен неделя 10 Март bet365 League 1

Двубоят Рен – Каен от Лига 1 на Франция ще се проведе на 10 март (неделя) от 18:00 часа. Рен наистина са се стегнали, тъй като в средата на седмицата те опустошиха отбора на Арсенал с 3:1 в парк Роажон. Benjamin Bourigeaud и Ismaïla Sarr бяха във фантастична форма, тъй като и двамата се включиха в протокола.

Коефициентът за победа на Рен е 1.57. Равенството в мача е оценено с 3.75. Коефициентът за победа на Каен е 7.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Рен – Каен: Статистика Н2Н

Каен не е побеждавал в последните си 6 срещи.
Ramy Bensebaini има повече жълти картони (7) от всеки друг играч на Рен. Фредерик Жилбер е с 8 за Каен.
Рен нямат загуба в последните си 4 мача.

Рен – Каен: Прогноза

Рен е вкарал поне два гола в пет от последните си шест домакински мача и ние отново се придържаме към домакините. Caen просто не разполага с достатъчно, за да ви изпълни с доверие и в резултат на това ние подкрепяме победата с 2: 1 за домакините. Caen са вкарали в последните си три мача, включително срещу PSG и Lyon, така че ги подкрепяме, за да отбележат гол срещу Рен, които са запазили само една празна мрежа в последните си шест мача.

Официални спонсори на Лига 1 са: TAGHeuerBET-BG com

Следвайте всички залози и прогнози за Liga1 само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна И26гра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com