Рома – Емполи понеделник 11 Март bet365 it

Двубоят Рома – Емполи от  Серия А на Италия ще се проведе на 11 март (понеделник) от 21:30 часа. Рома имаше трудна седмица, губейки с 3-0 в дербито срещу Лацио, преди да излезе от Шампионската лига. Това доведе до преустройство на върха, като мениджърът Еузебио Ди Франческо и спортният директор Мончи напуснаха клуба.

Коефициентът за победа на Рома е 1.53Равенството в мача е оценено с 4.50. Коефициентът за победа на Емполи е 5.75. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Рома – Емполи: Статистика Н2Н

Като домакин, Рома не е губил от Емполи в последните 10 срещи помежду им.
Емполи нямат победа в последните си 13 мача като гост.
Статистиката на Рома като домакин този сезон: 7-4-1.

Рома – Емполи: Прогноза

Рома са непобедени в последните си седем домакински мача (W5 D2), отбелязвайки и приемайки във всеки един от тези мачове: общо 28 гола (средно по четири). И двата отбора са отбелязвали в 83% от домакинските си мачове като цяло, докато над 2.5 гола са достигнати в 16 от последните 18 мача в Емполи. С всичко, което е взето предвид, ние мислим, че над 2.5 гола и двата отбора да отбележат е най-добър залог за този сблъсък.

Официални спонсори на събитието са: Nike, TIM, Panini. BET-BG com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com