Рома – Фиорентина 03 Април bet365 it

Двубоят Рома – Фиорентина от  Серия А на Италия ще се проведе на 03 април (сряда) от 22:00 часа. Рома пропусна шанса да затвори най-добрите четири през уикенда, като загуби с 4-1 у дома от Наполи. Тази тежка загуба беше сериозен удар за Клаудио Раниери, който започна своето управление със смесени резултати.

Коефициентът за победа на Рома е 2.00Равенството в мача е оценено с 3.50. Коефициентът за победа на Фиорентина е 3.75. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Рома – Фиорентина: Статистика Н2Н

Фиорентина не е побеждавал в последните си 6 срещи.
Бриан Кристанте има повече жълти картони (9) от всеки друг играч на Рома. Жордан Верету е с 10 за Фиорентина.
Стефан Ел Шарави е голмайстора на Рома с 9 гола. Марко Бенаси има 7 гола за Фиорентина.

Рома – Фиорентина: Прогноза

Рома ближат раните си след поражението, но се отправят тук със солиден запис на собствената си територия. Те са отбелязали 33 гола в 14 домакински мача в Серия А, където са отбелязали 2.36 попадения на мач на стадион Олимпико.

Официални спонсори на събитието са: Nike, TIM, Panini. BET-BG com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com