Саманта Стосур – Мадисън Кийс 22 Март bet365 tenis

Двубоят между Саманта Стосур – Мадисън Кийс ще се проведе на 22 март (петък) от 01:30 часа след полунощ българско време в среща от втори кръг на супер турнира в Маями, САЩ (WTA Premier Mandatory). Американката няма спечелен сет срещу австралийката досега.

Залози за нова „чиста“ победа на Стосър се приемат при коефициент от 6.50. Шансовете за успех на Кийс са оценени на 1.22.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Кийс разочарова в Индиън Уелс, отпадайки още в първия си мач срещу Мона Бартел (Гер). Тя започва директно от втори кръг във Флорида, където върховото й постижение е 1/4-финала отпреди три години.

Стосър вече има победа на „Hard Rock Stadium“, след като в среща от първи кръг подчини Евгения Родина (Рус) с 6-4 6-2. Тя на два пъти е влизала между последните осем в надпреварата съответно през 2009 и 2010 г.

Стосър води с 2-0 победи в преките сблъсъци с Кийс, като и двете им срещи датират от далечната 2013 г. Първата от тях е в Индиън Уелс и завършва при резултат 6-3 6-4, а втората- в Осака, и приключва с още по-категоричен успех на шампионката от US Open 2011 с 6-1 6-2.

Ако отново се справи с Кийс, Стосър ще играе в следващия кръг с по-добрата от двойката Ашли Барти (Авлс)-Даяна Ястремска (Укр). Барти (1.44 за победа) и Ястремска не са се изправяли една срещу друга до момента.

Основни спонсори на събитието: Emirates, Aperol Spritz, Dunlop, Peugeot.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Следвайте всички залози и прогнози за bet365 tenis само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile android. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com