Саутхямптън – Фулъм 27 Февруари bet365 premier

Двубоят Саутхямптън – Фулъм от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 27 февруари (сряда) от 21:45 часа. Клаудио Раниери отчаяно се опитва да измъкне отбора си от опасността си от отпадане, тъй като сезонът е влязъл в последната си част.

Коефициентът за победа на Саутхямптън е 1.90. Равенството в мача е оценено с 3.70. Коефициентът за победа на Фулъм е 4.33. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Саутхямптън – Фулъм: Статистика Н2Н

Саутхемптън не е побеждавал в последните си 4 срещи.
Статистиката на Саутхемптън като домакин този сезон: 2-6-5.
Фулъм са в серия от 3 поредни загуби.

Саутхямптън – Фулъм: Прогноза

Оскъдният дефицит от една точка в състезанието за безопасност от изпадане ще действа в полза на Саутхемптън, като се има предвид, че те са у дома си, и факта, че те се изправят срещу една от най-лошите защити в състезанието. Нещо повече, отборът беше непобеден в седем от последните си десет домакински срещи и намери гърба на мрежата в последните си девет поредни.

Междувременно Фулъм не е печелил в последните си 12 поредни срещи и е успял да спечели само две победи в последните си 21 мача. Те също са на загуба от четири последователни мача и загубиха и в 11 от последните 12. Освен това, те са допуснали два или повече гола в 13 от последните си 16 гостувания.

И най-важното е, че Фулъм няма победа през последните 20 години на това място. Като се вземе предвид всичко това, шансовете на домакините да спечелят са много високи. Освен това, тяхното отчаяние да излязат от опасността от изпадане и фактът, че гостите остават единственият отбор, който ще допусне повече от 50 цели (61) като цяло и повече от 30 (35) като гост, ще доведе до поне една цел в първите 45 минути.

Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, TAGHeuer, Barclays.   bet-bg.com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG