Славия (Прага) победи с 4:3 Севиля

Славия (Прага) елиминира един от хегемоните в турнира – петкратния победител Севиля. След като първият мач в Испания завърши при резултат 2:2, днес домакините стигнаха до инфарктна победа след продължения с 4:3. Славистите поведоха с гол на Майкъл Нгадеу-Нгаджуи в 15-ата минута. Висам Бен Йедер обаче изравни резултата в 44-ата минта от дузпа. Също от дузпа Томаш Сучек отново изведе домакините напред в 46-ата минута, но в 54-ата минута Мунир Ел Хадади пак върна гостите в мача. В продълженията в 98-ата минута Франко Васкес за пръв път изведе андалусийци напред, но в 102-ата минута Мик ван Бюрен отново

възстанови равенството. Истинската драма настъпи в последната минута на мача, когато Ибрахим Траоре успя да вкара четвърти гол за своя тим и така да му донесе и крайния успех.

Милан Шкода водеше атаката на Славия днес, а той имаше подкрепата на Ибрахим Траоре, Мирослав Щох и Лукаш Масопуст.

За Севиля в предни позиции започнаха Висам Бен Йедер и Мунир Ел Хадади, а зад гърба им бе Пабло Сарабия.

Севиля започна по-силно и в 8-ата минута Куинси Промес напредва на скорост, стреля силно, но ударът му бе отразен.

Славия обаче отговори подобаващо и откри резултата още с първата си по-добра възможност.

В 15-ата минута при едно центриране от корнер Шкода свали с глава за Нгадеу-Нгаджуи, който отблизо засече кълбото в мрежата за 1:0.

В 23-ата минута Евер Банега стреля опасно от границата на пеналта и вратарят тряваше да показва страхотен рефлекс, за да отрази този изстрел.

В 31-ата минута Куинси Промес отправи удар към вратата и топката „кацна“ на напречната греда.

В 38-ата минута гостите спечелиха фаул пред наказателното поле, но Банега стреля много неточно над вратата.

В 43-ата минута Промес нахлу в пеналта и бе спънат от вратаря Коларж за дузпа. Бен Йедер се нае да изпълни наказателния удар и бе безпощаден за 1:1.

Само секунди след началото на втората част обаче и Славия получи дузпа в своя полза. Хесус Навас задържа Боржил в наказателното поле и съдията посочи бялата точка. Томаш Сучек реализира за 2:1.

В 54-ата минута обаче Севиля отново изравни. Една изчистена топка стигна до Мунир, който с прекрасно изпълнение от воле вкара един от най-красивите голове в Лига Европа през този сезон.

В 84-ата минута Сержи Гомес стреля с глава след корнер, но крайно неточно и покрай вратата. Минута по-късно Севиля имаше нова голова възможност, но вратарят Онджей Коларж с блестяща намеса спаси изстрела отблизо на Бен Йедер.

В редовното време двата тима не излъчиха победител и се наложи да се играят продължения.

Славия имаше първата възможност в продълженията. В 94-ата при едно центриране от корнер Сучек стреля отблизо, но твърде слабо и вратарят улови.

Четири минути по-късно обаче Севиля нанесе важен удар в мача. Куинси Промес центрира остро в наказателното поле и Франко Васкес с глава порази вратата на съперника за 2:3.

В 102-ата минута Ван Бюрен получи в пеналта, освободи си пространство и с диагонален удар по земя през човек вкара за 3:3.

В последната минута на продълженията Славия стигна и до четвърти гол. Тогава се получи разбъркване след един лошо изпълнен фаул, Траоре отправи удар към вратата и въпреки усилията на Симон Кяер на голлинията, топката все пак се търкулна в мрежата за 4:3.

Така Славия направи истински подвиг и изхвърли Севиля от турнира.

Всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп. Включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Лига Европа от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.