Спал – Рома събота 16 Март

Двубоят Спал – Рома от  Серия А на Италия ще се проведе на 16 март (събота) от 19:00 часа. След като започна с три точки, Клаудио Раниери иска да продължи перфектния си старт в Рома. Първият мач на Раниери завърши с победа от 2: 1 у дома срещу Емполи. Сега той ги отвежда на SPAL, но може ли да поиска още три точки в събота?

Коефициентът за победа на Спал е 4.33Равенството в мача е оценено с 3.60. Коефициентът за победа на Рома е 1.83. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Спал – Рома: Статистика Н2Н

Спал 2013 не е побеждавал в последните си 6 срещи.
Статистиката на Спал 2013 като домакин този сезон: 2-6-5.
Спал 2013 са в серия от 11 поредни домакински срещи без победа.

Спал – Рома: Прогноза

Рома имаше перфектен рекорд срещу последните пет през миналия сезон, докато този сезон спечелиха три от четири пътувания до отборите в долната част на класацията. Те се изправят срещу SPAL, която има проблеми срещу елитните отбори в лигата – те са допуснали 16 гола по време на срещите си от топ 6 миналия сезон. Ние ще заложим за победа на Рома, тъй като гостите са с висок резултат и трябва да продължат да се подобряват под ръководството на Раниери. Победата на гостуващия отбор е наш избор, заедно с 2-1 залог за точен резултат.

Официални спонсори на събитието са: Nike, TIM, Panini. BET-BG com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com