Стан Вавринка – Мирза Башич 10 Февруари

Двубоят между Стан Вавринка – Мирза Башич ще се проведе на 10 февруари (събота) от 18:00 часа българско време в среща от 1/2-финалите на турнира в София (АТР 250). Това ще бъде първи официален мач между двамата в тура.

Залози за победа на Вавринка с 2-0 сета се приемат при коефициент от 1.66. Шансовете за успех на Башич са оценени на 3.75. Коефициентът затова да има тайбрек в мача е 2.20.

Вавринка преодоля 1/4-финалите след чиста победа над финалиста от 2016 година Виктор Троицки (Сър) с 6-1 7-6(3), негова девета от също толкова изиграни срещи със сърбина. Той е на прага на първия си финал от миналата пролет насам, когато стигна до мача за титлата на Откритото първенство на Франция.

„Беше много добър мач. Започнах добре, играх много по-добре от вчера. Мисля, че нивото ми се вдига. Сервирам и се движа по-добре, чудесна победа за мен“, сподели Стан след двубоя с Троицки.

Башич си осигури среща с водача в схемата на „DIEMA XTRA Sofia Open“ след успех над Максимилиан Мартерер (Гер) с 6-4 4-6 6-3, записвайки трета поредна победа над германец в основната схема. При още един успех, той ще заслужи първи АТР финал в кариерата си.

Другият финалист в София ще бъде определен от сблъсъка между Мариус Копил (Рум) и квалификанта Йозеф Ковалик (Слвк).

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в google search bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте На Живо Тенис топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG