Уест Хям – Уотфорд, 10 февруари

Двубоят между Уест Хям – Уотфорд ще се проведе на 10  февруари (събота) от 17:00 часа в мач от Висшата лига на Англия.  Уест Хям Юнайтед има нужда от победа в актива си за да се премести напред. Дейвид Мойс е въвел малко боен дух в редиците на чуковете, които дори дори бяха в горната половина на класирането в един момент. Но въпреки това липсата на прецизност в защита е причината за серията им от четири мача без победа.

Коефициентът за победа на Уест Хям е 2.55. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.30Залози за това Уотфорд да победят се приемат със ставка 3.00.

Уест Хям – Уотфорд: Статистика Н2Н

Като цяло, Уест Хям са имали по-голям успех в статистиката на Н2Н двубоите с Уотфорд.

Въпреки това, най-новата история показва, че Хорнетс са спечелили два и имат един равен от последните три мача с чуковете.

Победата на Уотфорд с 2: 0 в средата на ноември прекрати поредицата от три срещи, в които и двата отбора вкараха гол.

Прогноза

Този двубой обещава голове, защото и двамата мениджъри не могат да се похвалят с добра защитна линия.

Над 2.5 гола FT изглежда добър избор за залог, като ще подкрепим и  Уотфорд да вкара два или повече  гола при по- високи якоефициент.

Що се отнася до резултата можем да се насочим към опцията Уотфорд да не загуби.

Над 2.5 гола FT

Уотфорд над 1.5 гола

Уотфорд да победи или равен – двоен шанс

 

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от Premier League. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG

Save