Уотфорд – Кристъл Палас 16 Март

Двубоят Уотфорд – Кристъл Палас от FA Cup ще се проведе на 16 март (събота) от 14:15 часа. Стремежът на Уотфорд за 7-о място във Висшата лига удари на камък в края на миналия уикенд, след като 13-минутния хеттрик от Рахим Стърлинг ги срази с 3:1 в Ман Сити.

Коефициентът за победа на Уотфорд е 2.40. Равенството в мача е оценено с 3.40. Коефициентът за победа на Кристъл Палас е 3.20. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Уотфорд – Кристъл Палас: Статистика Н2Н

Като домакин, Уотфорд не е губил от Кр. Палас в последните 3 срещи помежду им.
Кр. Палас нямат загуба в последните си 4 мача като гост.
Кр. Палас са в серия от 3 поредни победи като гост.

Уотфорд – Кристъл Палас: Прогноза

Общото между двата отбора, е слабост в защита. Кристъл Палас са допуснали в 11 от последните си 14 гостувания във всички състезания, докато Уотфорд са доставили поне един гол в 10 от 14-те си мача у дома.

По същия начин и двете страни са много полезни в атака. Хорнетците са вкарали във всичките си мачове, с изключение на три. Това прави поддръжката на двата отбора да отбележат много добър вариант в събота, а ние ще го направим заедно с 1-1 правилна прогнозна оценка.

Официални спонсори на EFL Cup са: mitre, Ginsters, EA sports.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG