Уулвърхямптън – Кардиф 02 Март bet365 Premier

Двубоят Уулвърхямптън – Кардиф от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 02 март (събота) от 17:00 часа. Да се ​​каже, че завръщането на Вълците в Премиър Лийг е успех, би било подценяване. Докато края на сезона приближава, клубът на Мидландс седи на 8-ма позиция и изглежда, че е основният претендент заедно с Уотфорд за място за квалификация на Лига Европа.

Коефициентът за победа на Уулвърхямптън е 1.50. Равенството в мача е оценено с 4.33. Коефициентът за победа на Кардиф е 8.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Уулвърхямптън – Кардиф: Статистика Н2Н

Райън Бенет има повече жълти картони (9) от всеки друг играч на Уулвърхямптън. Хари Артър е с 7 за Кардиф.
Уулвърхямптън не са губили в последните 5 свои домакинства.
По време на последните 10 срещи с Уулвърхямптън като домакин, Уулвърхямптън спечели 4 пъти, при 1 равенства и 5 победи за Кардиф. Головата разлика е 17-15 в полза на Уулвърхямптън.

Уулвърхямптън – Кардиф: Прогноза

Едно нещо, което Кардиф подобри, след тяхното мрачно начало в Премиър Лийг е тяхната форма за постигане на цели. Те са вкарали в 4 от последните си 5 мача и в 5 от последните си 7 гостувания във Висшата лига.

От друга страна, отбранителната стабилност на вълците от началото на сезона изглежда е изоставена напоследък. Те са допуснали в 10 от последните си 11 гостувания във Висшата лига и в 8 от последните си 10 домакински мача. Това, комбинирано с достоен атакуващ рекорд на Кардиф, прави подкрепата на двата отбора да отбележат чудесна възможност в събота заедно с 2-1 победа за Уолвс.

Подкрепяме Раул Хименес да бъде човекът, който стои зад поне една от целите. Мексиканският нападател е отбелязал 7 от 10-те си голове в Molineux този сезон и е намерил мрежата 4 пъти в последните си 5 мача, така че подкрепата му изглежда добър избор за нашите прогнозни цели.

Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, TAGHeuer, Barclays.   bet-bg.com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG