Уулвърхямптън – Ман Юнайтед 02 Април bet365 live

Двубоят Уулвърхямптън – Ман Юнайтед от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 02 април (вторник) от 21:45 часа. Състезанието на Уолвс ще бъде увенчано срещу най-доброто от останалите във Висшата лига, след като се поддадоха на загуба от 2:0 срещу Бърнли.

Коефициентът за победа на Уулвърхямптън е 4.00. Равенството в мача е оценено с 3.60. Коефициентът за победа на Ман Юнайтед е 2.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Уулвърхямптън – Ман Юнайтед: Статистика Н2Н

Раул Хименес е голмайстора на Уулвърхямптън с 12 гола. Ромео Лукаку има 12 гола за Ман Юнайтед.
Уулвърхямптън не са губили в последните 7 свои домакинства.
Райън Бенет има повече жълти картони (10) от всеки друг играч на Уулвърхямптън. Люк Шоу е с 9 за Ман Юнайтед.

Уулвърхямптън – Ман Юнайтед: Прогноза

Далеч от дома Манчестър Юнайтед спечели всичките си мачове, с изключение на един, под ръководството на Солскяер и всъщност допуснаха четири гола в седем мача. Тези по-контролирани изпълнения далеч от дома са донесли няколко ниски точки, като четири от последните им шест пътувания са видели по-малко от три гола.

В 10 от 15-те домакински мача на Уолвс от Висшата лига през този сезон са отбелязали по-малко от три гола, така че смятаме, че подкрепата под 2.5 гола във вторник е най-добрият вариант заедно с 1-1 предсказване на точния резултат.

Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, TAGHeuer, Barclays.   bet-bg.com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG