Филаделфия Флайърс – Монреал Канейдиънс 20 Март bet365

Двубоят между Филаделфия Флайърс – Монреал Канейдиънс ще се проведе на 20 март (сряда) от 01:08 часа след полунощ българско време в среща от редовния сезон в NHL. Това е трети двубой помежду им през настоящата кампания, като предишните два завършиха с разменен успех.

Залози за победа на Флайърс се приемат при коефициент от 1.86. Шансовете за успех на Канейдиънс са оценени на 1.95.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Филаделфия изостава с шест точки от първия тим над чертата в подреждането за плейофите на Изток- Кълъмбъс Блу Джакетс (2.15 да бие Калгари Флеймс). „Летящите“ избегнаха трета поредна загуба, след като надделяха над Питсбърг Пенгуинс с 2-1 шайби след продължения в неделя.

Джеймс ван Римсдик се разписа веднъж срещу Пенгуинс и може да се похвали с 10 точни попадения в последните 11 мача. Шон Кутурие, който стана автор на другия гол във вратата на „пингвините“, има на сметката си 40 точки в последните 30 срещи.

Монреал води с три точки пред Флайърс в битката за директните елиминации. Отборът от Квебек показва колебания напоследък, след като натрупа четири поражения в последните си пет срещи.

Брендън Галахър отбеляза първия хеттрик в кариерата си при победата над Филаделфия с 5-1 през миналия месец. Джонатан Друин пък е успял да запише името си на таблото само веднъж в последните 16 мача.

Гледайте бет365 лайв На Живо. Мачове и новини от всички краища на света с bet365 Livescore. Официални спонсори на NHL: Apple, EA Sports, Visa, Honda

Следвайте всички залози и прогнози за bet365 Хокей на лед само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. bet365 НХЛ

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile android. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com