Херта Берлин – Борусия Дортмунд 16 Март bet365

Двубоят Херта Берлин – Борусия Дортмунд от Бундеслига I на Германия ще се проведе на 16 март (събота) от 19:30 часа. Херта Берлин са имали полюсен сезон до момента. Страната на Пал Дардай не е отбелязала само две поредни победи от септември и миналия уикенд доказа, че тенденцията продължава.

Коефициентът за победа на Херта Берлин е 3.80. Равенството в мача е оценено с 3.60. Коефициентът за победа на Борусия Дортмунд е 1.95. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Херта Берлин – Борусия Дортмунд: Статистика Н2Н

Валентино Лазаро има повече жълти картони (6) от всеки друг играч на Hertha BSC. Томас Дилейни е с 5 за Дортмунд.
По време на последните 20 срещи с Hertha BSC като домакин, Hertha BSC спечели 7 пъти, при 5 равенства и 8 победи за Дортмунд. Головата разлика е 26-21 в полза на Дортмунд.
Мачове от миналия сезон: 1-1 (Hertha BSC домакин) и 2-0 (Дортмунд домакин).

Херта Берлин – Борусия Дортмунд: Прогноза- bet-bg.com

Домакините Херта просто нямат същата енергия присъща за тях в момента – дори на Олимпийския стадион, където са били толкова силни през последните години. Въпреки че берлинците загубиха само два пъти там през целия сезон (W5 D5 L2), и двете загуби се оказаха срещу страни в топ 6 – Дортмунд се справи с формата в това отношение – и Херта също се сблъска с тези страни “в точното време” – когато страна като Байерн Мюнхен е извън форма. След загубата от миналата седмица в Шампионската лига на Тотнъм, Дортмунд трябва само да се съсредоточи върху лигата и ние смятаме, че те ще продължат своето възраждане. Нашата прогноза: 3-1 Борусия Дортмунд.

Официални спонсори на Бундеслига I са: Adidas, EA Sports, TAGHeuer.

Следвайте всички залози и прогнози за Бундеслига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Избери своя bet365 bonus и го използвай сега.

bet-bg.com

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. BET-BG com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG