Хъдърсфийлд – Борнемут, 11 февруари

Двубоят между Хъдърсфийлд – Борнемут ще се проведе на 11  февруари (неделя) от 14:00 часа в мач от Висшата лига на Англия.  Хъдърсфийлд Таун направиха обещаващо начало във Висшата лига, но изглежда започнаха да усещат силата на топ футбола. Териерите са в лоша форма  с пет последователни поражения.

Коефициентът за победа на Хъдърсфийлд  е 3.30. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.20Залози за това  Борнемут да победят се приемат със ставка 2.45.

Хъдърсфийлд – Борнемут: Статистика Н2Н

Хъдърсфийлд Таун ще разчита на добрата си статистика в двубоя H2H с Борнемут.

Териерите са спечелили 11 и са загубили 5 от 25 срещи H2H.

Въпреки това, Борнемут победи с 4-0 в този сезон на Висшата лига на своя стадион Виталити.

Прогноза

Борнемут са без загуба в последните седем мача в лигата, което им помогна да се изкачат в горната половина на класирането във Висшата лига.

Знаейки, че Териерите са без победа в последните осем мача в лигата, и че са загубили последните пет мача , нямаме друг избор, освен да подкрепим Борнемут  да изравни или спечели като основен залог за мача.

Също така, тъй като посетителите обикновено играят открито и отбелязват напоследък и тъй като отборът на Вагнер вкара 4 гола в поредата в ФА Къп в средата на седмицата срещу Бирмингам Сити, опцията и двата отбора да вкарат не изглежда лош вариант.

Борнемут да спечели или равен – двоен шанс

И двата отбора да вкарат

 

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от Premier League. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG

Save