Хърватия – Азербайджан 21 Март bet365 euro 2020

Двубоят между Хърватия – Азербайджан ще се проведе на 21 март (четвъртък) от 21:45 часа в среща от Квалификациите на УЕФА Евро 2020. Златното поколение на Хърватия най-накрая направи своя отпечатък на световната сцена миналото лято, тъй като те стигнаха до финала в Русия.

Коефициентът за победа на Хърватия 1.11. Равенството в сблъсъка е оценено на 9.00Залози за това Азербайджан да победят се приемат с коефициент 17.00. 

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Хърватия – Азербайджан: Двубой статистика

Хърватия не са губили в последните 22 свои домакинства.

Хърватия – Азербайджан: Прогноза

Тъй като Азербайджан допусна най-малко три гола в пет от последните си девет мача, повечето от които бяха срещу отбори далеч под стандартите на Хърватия, очакваме силна атака от страна на домакините. Подкрепата на Хърватия Над 2.5 гола, заедно с предсказване на правилен резултат 4-0 изглежда най-добрия начин за действие в тази среща.

Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни топ събития и новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Основен спонсор на събитието: Alipay.

Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Вижте ТВ Програма за мача тук.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet-bg com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com