ЦСКА-София победи с 3:1 Етър

ЦСКА-София не срещна особени проблеми срещу Етър и победи болярите с 3:1 в мач от 25-ия кръг на Първа лига. Жоржиньо откри резултата в 65-ата минута, а две попадения добави Али Соу . За домакините вкара Даниел Младенов в 75-ата минута.

Победата на гостите можеше и да е по-категорична, но на два пъти гредите спряха червените след удари на Тиаго.

Наставникът на червените Любослав Пенев заложи на две изненади в днешния двубой. Валентин Антов започна вместо Божидар Чорбаджийски като партньор на Бодуров в центъра

на отбраната. Жоржиньо стартира на десния фланг за сметка на Едвин Джеси.

В 3-ата минута феновете на двата отбора почетоха паметта на легендарния български защитник Трифон Иванов с мощни скандирания на неговото име.

Първият точен удар в очертанията на една от двете врати дойде в 11-ата минута, когато Тиаго шутира от малък ъгъл, но Иванов без проблем улови.

В 32-ата минута и Етър стреля към противниковата врата. Крум Стоянов направи двойно с Велко Батрович, пое топката на гърди и шутира с левия крак, но покрай лявата греда. Пет минути по-късно Георги Сърмов отправи бомбен шут от 25 метра, който затрудни Черниаускас, но стражът на гостите плонжира добре и изби в корнер.

През втората част играта на двата отбора коренно се промени. Гостите заиграха далеч по-добре, а домакините бяха на обратния полюс.

Шест минути след началото на второто полувреме ЦСКА-София получи право да изпълни фаул на 25 метра фронтално срещу вратата на Етър. Тиаго стреля опасно, а топката се отби в напречната греда и излезе в аут.

В 63-ата минута Малинов изведе Али Соу сам срещу Иванов, нападателят опита да стреля с едно докосване, но не уцели топката и тя попадна в ръцете на домакинския страж. Само две минути по-късно ЦСКА-София откри резултата.

Футболистите на домакините опитаха да изчистят една наглед лесна топка, но го направиха така, че я изпратиха в наказателното си поле. Там позволиха на Али Соу да я овладее и да подаде към оставения непокрит Жоржиньо, който вкара без проблем сам срещу вратаря.

Секунди по-късно Иванов изби шут на Тиаго от малък ъгъл. В 68-ата минута червените на практика си осигуриха победата с втори гол, дело на Али Соу. Нападателят излезе сам срещу вратаря и след мощен шут под гредата покачи на 2:0.

В 73-ата минута Али Соу изпусна сам срещу Иванов, стреляйки в ръцете на вратаря.

В 75-ата минута Етър върна едно попадение. След центриране отдясно Батрович подаде с глава към Даниел Младенов, който от пет метра простреля Черниаускас за 1:2.

В 81-ата минута червените вкараха трети гол. Тиаго отправи топовен удар, който Иванов докосна, топката се отби в напречната греда и се върна в терена, а Али Соу с добавка вкара за 3:1 за ЦСКА-София.

До края на двубоя ЦСКА-София допусна само едно по-опасно положение пред своята врата след прострелно центриране на Здравко Илиев и последвал рикошет, но за късмет на гостите топката не попадна в тяхната мрежа и те заслужено, предвид представянето на двата тима през втората част, стигнаха до трите точки.

Ако тази среща завърши при нулево равенсто, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футболот всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.