Челси – Уест Бромич Албион, 12 февруари

Двубоят между Челси – Уест Бромич Албион ще се проведе на 12  февруари (понеделник) от 22:00 часа в мач от Висшата лига на Англия.   Домакините трябва най- накрая да запишат победа и да останат в челната четворка, но и посетителите искат да се измъкнат от дъното.

Коефициентът за победа на Челси е 1.36. Равенството в сблъсъка е оценено на 5.25Залози за това  Уест Бромич Албион да победят се приемат със ставка 11.00.

Челси – Уест Бромич Албион: Статистика Н2Н

Уест Бромич Албион отпразнува последната си победа над Челси през 2015 г. у дома и оттогава те са без загуба само веднъж. През този период Челси записа четири победи, а в последните три мача „сините“ бяха по-добрия отбор. Техните мачове често имат доста голове и феновете могат да се насладят на много интересна игра.

Прогноза

Челси трябва да сложи край на поредицата без победа в мачовете във Висшата лига. Това е чудесна възможност за домакините, тъй като най-лошият отбор в лигата идва в града.

Тъй като и двата отбора са участвали в мачовете с голям брой голове наскоро, то и този мач би трябвало да надхвърли 2,5 гола.

Челси да спечели

Над 2.5 гола FT

 

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от Premier League. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG

Save