Челси – Уулвърхямптън неделя 10 Март bet365 Premier

Двубоят Челси – Уулвърхямптън от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 10 март (неделя) от 16:05 часа. Тежкото положение на Маурицио Сарри се успокои малко през последните седмици, след като победите над „Шпорите“ и „Фулъм“ от Висшата Лига бяха последвани от триумф в средата на седмицата в Лига Европа.

Коефициентът за победа на Челси е 1.55. Равенството в мача е оценено с 4.20. Коефициентът за победа на Уулвърхямптън е 7.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Челси – Уулвърхямптън: Статистика Н2Н

Като домакин, Челси не е губил от Уулвърхямптън в последните 5 срещи помежду им.
Челси са в победна серия от 3 мача.
Жоргиньо има повече жълти картони (6) от всеки друг играч на Челси. Райън Бенет е с 10 за Уулвърхямптън.

Челси – Уулвърхямптън: Прогноза

Посетителите загубиха само един от последните си седем мача от Висшата лига, но резултатите от тях са срещу най-добрите отбори, които наистина ги правят предизвикателство за Челси. Отборът на Нуно Еспирито Санто се сдоби с девет точки срещу „Големите шест“, което е повече от всяка друга страна на дъното на 14-те. Те загубиха само три от осемте си срещи с големите шест страни, включително избягвайки поражението в три от четирите им такива.

Също така успяха да победят Чели на Molineux по-рано през сезона, така че подкрепата на Wolverhampton Win или Draw Double Chance при тези шансове изглежда отлична стойност. Залагаме за това заедно с 1-1 предсказване на точния резултат.

Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, TAGHeuer, Barclays.   bet-bg.com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG