Челси разгроми Уест Бромич с 3:0

Отборът на Челси постигна първа победа от 20 януари насам, след като разгроми последния в класирането Уест Бромич с 3:0 в двубой от 27-ия кръг на Премиър лийг. С успеха, дошъл след попадения на Еден Азар (25, 71) и едно на Виктор Моузес (63), лондончани се изкачиха на четвъртата позиция с 53 точки,

като изместиха Тотнъм. Воденият от мениджъра Антонио Конте тим е само на три точки от втория в класирането Манчестър Юнайтед. В същото време Уест Бромич остана последен с едва 20 точки.

Голямата новина около двубоя беше включването на новото попълнение на Челси Оливие Жиру в стартовия състав. Мениджърът Антонио Конте извърши четири промени спрямо състава, който загуби унизително с 1:4 от Уотфорд, като сред поставените на скамейката бе и капитанът Гари Кейхил.

Двубоят започна с много силна игра на гостите, но понесе тежка кадрова загуба в 3-ата минута, когато нападателят Даниел Стъридж се контузи и беше заменен от Джей Родригес.
В 10-ата минута ужасяваща грешка на отбраната на Челси едва не доведе до откриване на резултата в полза на “дроздовете”. Виктор Моузес се опита да върне топката с глава на вратаря Тибо Куртоа, но тя попадна в краката на Джей Родригес, който обаче стреля прибързано и неточно, въпреки че имаше огромно пространство да напредне и да се опита да порази целта.

Челси вдигна оборотите и също стигна до отличен шанс да поведе, но Оливие Жиру не успя да се възползва от подаването на Азар и стреля слабо в тялото на вратаря Фостър. Само две минути по-късно обаче резултатът на “Стамфорд Бридж” беше открит след ново взаимодействие между французина и белгиеца, като този път в ролята на асистент влезе Жиру, а Азар беше безкомпромисен от близка дистанция.
До края на полувремето двата отбора не спряха да се атакуват, но гостите, въпреки доброто начало, така и не успяваха да затруднят сериозно Куртоа и двата тима се оттеглиха на почивка при резултат 1:0 в полза на домакините.

През втората част отбраната на Челси отново се пропука, като в 56-ата минута Куртоа спаси “сините” от сигурно попадение, когато Хосе Саломон Рондон успя да открадне топката от защитата на домакините в наказателното поле и да стреля. В последвалия ъглон удар защитникът Джони Евънс стреля опасно с глава към далечния ъгъл, но топката мина встрани от вратата.

Половин час преди края на редовното време в игра за Челси се появи Алваро Мората, който замени Жиру.

В 63-ата минута Челси стигна до втори гол чрез Виктор Моузес. Той нахлу в наказателното поле и потърси Сеск Фабрегас. Испанският национал се опита технично да продължи топката към Мората, но топката рикошира в крак на защитник и се върна при Моузес, който отблизо прониза вратата на Уест Бромич.
Пет минути по-късно се стигна до идентична ситуация, като този път Моузес се опита да изненада Фостър с изстрел, но вратарят на Уест Бромич спаси. В 70-ата минута обаче Фостър беше безпомощен. Мората подаде на Азар на границата на наказателното поле, белгиецът преодоля защитник в червено и отправи неспасяем удар към близката греда.

Уест Бромич не се предаде въпреки негативния резултат и продължи да играе открито, което пък отваряше пространства пред нападателите в синьо. В 87-ата минута резервата Вилиан беше близо до четвърти гол, но вместо да стреля, той потърси Фабрегас и в крайна сметка се стигна само до ъглов удар. До края Челси намали оборотите в очакване на последния съдийски сигнал и в крайна съумя да опази мрежата си суха и да добави три точки към актива си.
Челси: Куртоа, Аспиликуета, Рюдигер, Кристенсен, Моузес, Канте, Фабрегас, Дзапакоста, Педро, Жиру, Азар.

Уест Бромич: Фостър, Доусън, Хегази, Евънс, Гибс, Филипс, Бари, Криховяк, Брънт, Рондон, Стъридж.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.