Челтънъм – Бъри вторник 05 Март bet365

Двубоят Челтънъм – Бъри от Лига 2 на Англия ще се проведе на 05 март (вторник) от 21:45 часа. Психологическото предимство да си на върха на класацията може да има много различни ефекти, тъй като някои страни се успокояват, докато други процъфтяват под натиска и се придвижват нагоре.

Коефициентът за победа на Челтънъм е 4.50. Равенството в мача е оценено с 3.60. Коефициентът за победа на Бъри е 1.90. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Челтънъм – Бъри: Статистика Н2Н

Jordon Forster има повече жълти картони (7) от всеки друг играч на Челтнъм. Дани Мейър е с 6 за Бери.
Бери нямат загуба в последните си 6 мача като гост.
Бери са в серия от 5 поредни победи като гост.

Челтънъм – Бъри: Прогноза

Тази среща няма да бъде лесна за посетителите и смятаме, че ще им бъде необходим отличен офанзивен рекорд, който да им помогне да си осигурят точките. Домакините вероятно ще намерят задната част на мрежата и, като се има предвид, че все пак мача ще завърши с победа на гостите, това дава отлична възможност за по-добра възвръщаемост. Имайки това предвид, ние смятаме, че подкрепата за победата на Бъри и комбинирането му с над 2,5 гола отбелязаха идеалния смисъл.

Официални спонсори на Лига 2 са: celebrategifts.co.uk, wham.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG