Щутгарт – Борусия М.Гладбах, 11 февруари

Двубоят между  Щутгарт – Борусия М.Гладбах ще се проведе на 11 февруари (неделя) от 16:30 часа в среща от Бнундеслига I на Германия.  Щутгарт не спечели нито една точка от последните три мача в лигата, което опустоши добрия старт до годината. Отборът на Тайфун Коркут го очакват трудни времена като  домакин на Борусия Монхенгладбах на Мерцедес-Бенц-Арена.

Коефициентът за победа на Щутгарт  е 2,50. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40. Залози за това  Борусия М.Гладбах да победят се приемат със ставка 2.80.

Щутгарт – Борусия М.Гладбах: Н2Н статистика

Борусия Монхенгладбах имаше повече от доминиращо поведение в последния период от Н2Н двубоите срещу Щутгарт.

Борусия  спечелиха последните пет срещи срещу Щутгарт, като запазиха мрежата си недокоснати в четири от тях.

Въпреки това, червените имат исторически по-голям успех в домакинските мачове, където водят в H2H вратовръзката с десет победи, преди 47-то пътуване на Гладбах в Щутгарт.

Прогноза

Щутгарт се борят зле за голове, като не успяха да вкарат в три от последните четири мача в лигата.

Въпреки това, виждаме този сблъсък със Щутгарт като фантастична възможност за тях отново да отскочат и да се присъединят към битката за Шампионска лига.

В крайна сметка  това би трябвало да е мач с малко голове, като посетителите ще спечелят в края.

Под 2.5 гола FT

Борусия Монхенгладбах да спечели  или изравни – Двоен шанс

 

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG