Ян Регенсбург – Хайденхайм 10 Февруари

Двубоят между Ян Регенсбург – Хайденхайм ще се проведе на 10 февруари (събота) от 14:00 часа в среща от Бундеслига II на Германия. Ян Регенсбург е домакин на Хайденхайм за сблъсъка си в събота в отлична форма, като стигна до третото си среща с няколко важни резултата, в които накара Нюрнберг и Холщайн Кил да се озоват по пътя и да победят Инголщат в 3-2 трилър в предната част на мача.

Коефициентът за победа на Ян Регенсбург е 2.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40Залози за това Хайденхайм да победят се приемат със ставка 3.75.

Ян Регенсбург – Хайденхайм:  Двубой статистика

Страните вече са се срещали два пъти по-рано този сезон и сме виждяли Jahn Regensburg да победи с 1-3. 2. Бундеслигата в последните пет минути.

Heidenheim се отмъстиха и вкараха победа с 2-5 в DFB Pokal на това място в края на октомври.

По този начин свикнахме с вълнуващите мачове от статистиката между двата отбора.

 

Ян Регенсбург – Хайденхайм: Прогноза

Сега ще подкрепим домакините, за да отбележат три точки и да се победят при 2,00.

Ние също ще заложим на Над 2.5 goals FT, което може да е най-добрият подход към пазара сега.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Бундеслига II от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG