Абрахам преподписа с Айнтрахт

Централният бранител Давид Абрахам удължи договора си с отбора от Франкфурт до средата на 2019 година.

30-годишният аржентинец Давид Абрахам сложи подписа си под нов договор с Айнтрахт Франкфурт в навечерието на визита на Вердер Бремен в неделя от 11-ия кръг на Бундеслигата. Той ще остане на „Комерцбанк Арена“ до лятото на 2019 година.Заложи bet365

Междувременно, залози за победа на Айнтрахт над Вердер се приемат при коефициент от 2.55. Шансовете на Абрахам да се разпише в мача са оценени на 11.00. Коефициентът затова Франкфурт да завърши в топ 4 са оценени на 15.00.

Давид Абрахам пристигна в Айнтрахт през 2015 година с трансфер от Хофенхайм и бързо се наложи като ключова фигура в отбора. От началото на шампионата той е играл всичките десет мача на тима, като е записал гол и асистенция в тях.

„Семейството ми се чувства добре във Франкфурт и всички се отнасят прекрасно с нас. Обичам да играя пред нашите фенове, които са много специални и очаквам с нетърпение да изпълня договора си“, коментира Абрахам пред официалния сайт на клуба.

Айнтрахт Франкфурт е на седма позиция във временното класиране в Бундеслигата на две точки от топ 4. Абрахам и компания са допуснали само осем гола в десетте си мача за първенството (3.75 за „суха“ мрежа в неделя).

Не забравяйте, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози за Футбол само в bet365