Авеш – Жил Висенте петък 08 Ноември

Двубоят между Авеш – Жил Висенте ще се проведе на 08 Ноември (петък) от 22:30 часа в среща от Примейра Лига на Португалия. Авес загуби с 1-0 в Порто последния път и сега получи поражения във всеки от последните си девет мача във всички състезания, докато Жил Висенте спечели с 2: 0 у дома срещу Маритимо.

Коефициентът за победа на Авеш е 2.70. Равенството в мача е оценено с 3.20. Коефициентът за победа на Жил Висенте е 2.62. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Авеш – Жил Висенте: Статистика Н2Н

Велинтон Жуниор е голмайстора на Авеш с 4 гола. Сандро Лима има 5 гола за Жил Висенте.
Авеш са в серия от 3 поредни домакински загуби.
Авеш са в серия от 9 поредни загуби.

Авеш – Жил Висенте: Прогноза

Уверени сме, че в мача от петък ще бъдат постигнати под 2.5 гола и прогнозираме и двата отбора да отбележат. Aves са в страхотна форма и изглежда, че в момента не могат да спечелят, докато техните гости са спечелили само два от последните си шест мача bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com