Авеш – Портимонензе 01 Октомври

Двубоят между Авеш – Портимонензе ще се проведе на 01 октомври (понеделник) от 22:15 часа в среща Примейра Лига на Португалия. Портимонензе успяха да спечелят първата си победа за сезона миналата неделя, когато победиха Витория Гимараеш с 3-2 у дома.

Коефициентът за победа на Авеш е 2.62. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.20. Коефициентът за победа на Портимонензе е 2.70. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Авеш – Портимонензе: Двубой статистика

Авеш не е побеждавал в последните си 7 срещи.
Портимонензе са в серия от 4 поредни загуби като гост.
Портимонензе нямат победа в последните си 7 мача като гост.

Авеш – Портимонензе: Прогноза

Авеш се бори за голове напоследък, но трябва да споменем, че играха с отбори като Маритимо и Бенфика в последните два мача. Срещата им с Портимонезе трябва да им осигури справедлив шанс да засилят атакуващата увереност, тъй като посетителите са изпратили десет гола досега през сезона.

Portimonense допусна до два гола във всичките пет мача до момента и не можем да ги видим да запазят мрежата си празна тук. По този начин опцията BTTS изглежда прилична, тъй като посетителите със сигурност ще се озоват в сериозни шансове за отбелязване на голове срещу такава опозиция.

Стойността е голяма при равенството при 3.20, докато по-консервативните играчи могат да подкрепят Portimonense да не губи тук.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Официални спонсори на събитието са: Fly Emirates, Coca Cola, Macron, Huawei.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG