Австралия – Хондурас сряда, 15 Ноември

Двубоят между Австралия – Хондурас ще се проведе на 15 ноември (сряда) от 11:00 часа в мач от квалификациите за Междуконтиненталните плейофи за Световното първенство. Австралия има предимството да влезе във втората среща на собствената си трева, след като победи Хондурас до гол на терена.

Коефициентът за победа на Австралия е 1.53. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.80. Залози за това гостите от Хондурас да победят се приемат със ставка 7.00.

Австралия – Хондурас: Двубой статистика

Предишната среща между двата отбора завършва с равен резултат, е самотна среща между Австралия и Хондурас.

 

Австралия – Хондурас: Прогноза

За да бъдем честни, е странно как се класираха досега квалификационните игри през ноември и видяхме шест 0-0 равенства от 9 срещи. Също така, 8 от тях видяха по-малко от 2,5 гола. Ето защо бихме заложили с  1-0 в редовното време и под 2,5 гола за това.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп. Включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте На Живо футболни мачове за Мондиал 2018 от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФАУЕФА, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG