Агуеро: Клубът ще реши дали ще остана

Нападателят на Манчестър Сити Серхио Агуеро, който остана на резервната скамейка за началото на последните два двубоя на „гражданите“, заяви, че самият клуб ще вземе решение в края на сезона дали има нужда от аржентинеца.

Спекулациите около бъдещето на 28-годишния нападател се засилват, като медиите на Острова твърдят, че Реал Мадрид, Ювентус и дори Челси имат интерес към него. Бързо след изказването на Кун мениджърът на отбора Джосеп Гуардиола побърза да тушира напрежението с твърдението, че Агуеро е „един от най-важните играчи за клуба“.

„В тези три месеца ще се опитам да помогна на клуба, а след това те ще решат дали имам място, или не. Аз искам да остана, разбира се. Имам договор за още три години и затова казвам, че съм щастлив тук. Когато останеш на скамейката, трябва да изчакаш своя шанс. Имам три месеца, за да направя всичко възможно да се опитам да помогна. След това ще видим какво ще се случи с моето бъдеще“, отсече Агуеро след вчерашния двубой със Суонзи (2:1).
bet365

Bet365 Livescore годишно излъчва над 70 000 спортни събития на живо. Все пак трябва да имате предвид, че е възможно поради права за интелектуална собственост някои от спортните събития да не могат да бъдат излъчвани. Bet365 е световен лидер в предаването на живо на спортни събития, но много хора се чудят дали това е легално. Няма причина да се притеснявате, тъй като букмейкърът излъчва само и единствено предавания, за които е получил изрично разрешение. Дори в някоя от държавите излъчването на това спортно събитие да е забранено, bet365 просто ще блокира излъчването на това събитие до тази група от хора. Това е още една причина да не се притеснявате и да се насладите на любимите си предавания с Bet365 Livescore.
2. Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига, Евро 2016, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.
Забавлявайте се с над 10,000 екипа от цял свят:Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ман Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм, Реал Мадрид, Барселона, Милан, Ювентус, ПСЖ, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд, Галатасарай, Бостън Селтикс, Лос Анджелис Лейкърс и др.
3. Оферта на Bet365 за множествен залог на Европейски футбол Ви дава шанс да получите бонус до 100% за най-интересните първенства в Европа, както и груповата фаза и елиминациите на Шампионската Лига. Тази оферта важи за печалбите от множествен залог с 3 или повече селекции, направен преди мачовете, за пазарите Краен Резултат или Резултат/Двата Отбора да Отбележат Гол за Шампионската Лига на УЕФА, Висшата Лига на Англия, Серия А на Италия, Примера Дивисион на Испания или Първа Бундеслига на Германия. Бонусът няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог и максимално възможния бонус е 250.000 лв.
Формула 1
3. Няма съмнение, че Формула 1 е бърз, очарователен, зашеметяващ и вълнуващ спорт. Усещането е още по-неописуемо, когато сте заложили на любимия си спорт с Bet365 Live In-Play. Независимо дали Ви харесва да залагате на Формула 1 или го правите само за забавление, ние Ви предоставяме пълен набор от информация с актуални новини всеки ден. От една страна това е един сравнително лесен спорт (коли карат в кръг, първият който финишира е победител), но от друга страна е изключително сложен, който понякога има неразличими правила и регламенти. Въпреки това, за щастие залагането се установява на първата част от този спорт, а именно без да се налага да усвоявате тънкостите на този спорт (нека това оставим на състезателните инженери). Всеки тип знания, свързани със залагането са от полза и Ви доближават до печалбата. Така че колкото повече знаете и разбирате, толкова по-вероятно е да спечелите.