Аделайда Юнайтед – Мелбърн Виктори 09 Януари bet365

Двубоят между Аделайда Юнайтед – Мелбърн Виктори ще се проведе на 09 януари (сряда) от 10:50 часа в среща от А Лига на Австралия. Мелбърн със сигурност е в най-добрата си формата до момента. Нападателят Ола Тойвонен и полузащитникът Кейсуке Хонда поставиха еталон за останалите играчи със своята примерна статистика.

Коефициентът за победа на Аделайда Юнайтед е 2.55. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40Коефициентът за победа на Мелбърн Виктори 2.75. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Аделайда Юнайтед – Мелбърн Виктори: Двубой статистика

Аделаида не е побеждавал в последните си 3 мача срещу Мелбърн Виктори.
Статистиката на Аделаида като домакин този сезон: 1-4-2.
Мелбърн Виктори нямат загуба в последните си 5 мача като гост.

Аделайда Юнайтед – Мелбърн Виктори: Прогноза

Мелбърн е един от най-добрите отбори като гост през този сезон. Те все още не са загубили нито една игра. Освен за равенство срещу местните си съперници, Мелбърн спечели всеки мач далеч от дома. Срещу Аделаида, която не е спечелила в четирите от последните си пет домакински срещи, се очаква Big V да спечели.

Мелбърн е отбелязал най-много голове в А-Лига, а Червените са допуснали най-много у дома, с изключение на най-ниските два отбора в таблицата. Очаквайте поне два гола от посетителите.

Футболни топ събития и Новини за А Лига на Австралия от всички краища на света с bet365 Livescore. Официални спонсори на събитието са: nike, JD Sports.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG