Азар забил хеттрик пиян

Голямата звезда на Челси Еден Азар може да се похвали с хеттрик в пияно състояние. Това разкри неговият бивш съотборник в Лил Рио Мавуба. Бранителят разкри интересна история от кариерата на белгийския национал от самия край на сезон 2011/12. Тогава Азар забил три гола в мача с Нанси от Лига 1, спечелен от „кучетата“ с 4:1.

В нощта преди двубоя офанзивният футболист полял обилно трансфера му в Челси и се добрал до вкъщи едва сутринта.

„Решихме да излезем и да пием по едно – разкрива Мавуба. Това „едно малко“ се проточи доста и на сутринта Азар още беше пиян. Нещо повече – той вкара хеттрик до 30-ата минута на мача, а не беше спал цяла нощ.“

Вижте ТВ Програма тук.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Новата функция на Bet365 Затвори Залог Ви дава контрол над Вашите залози и позволява възвръщаемост преди края на събитието. С тази функция може да затваряте залог напълно или да го затворите частично. Останалата част от залога продължава да е валидна. След като направите залог, Вие вече може и да не чакате резултата. С тази функция може да следите залозите си и да Затваряте Залог в избран от Вас момент.  Тя покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла ЛигаШампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

bet365

bet365