АЗ – Мариупол четвъртък 15 Август

Двубоят между АЗ – Мариупол ще се проведе на 15 август (четвъртък) от 21:30 часа в среща от Квалификациите за Лига Европа. AZ имат предимство след безрезултатното равенство с Мариупол в Украйна, но това равенство в никакъв случай не сигурен изход, така че и двата отбора все още имат надежди да продължат.

Коефициентът за победа на АЗ е 1.16. Равенството в мача е оценено с 6.00. Коефициентът за победа на Мариупол е 15.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

АЗ – Мариупол: Статистика Н2Н

АЗ нямат загуба в последните си 5 мача.
Резултат от първият мач: FC Mariupol – АЗ 0-0.
АЗ не са губили в последните 6 свои домакинства.

АЗ – Мариупол: Прогноза

Уверени сме, че AZ Alkmaar ще спечели до нула в четвъртък. Домакините имат отличен защитен рекорд във втория мач и очакваме възможностите на Мариупол за гол да бъдат ограничени. Посетителите нямат най-добрите отбранителни рекорди през последните седмици, въпреки че поддържаха мрежата си срещу AZ миналата седмица. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com