Айнтрахт Франкфурт – Витория 12 Декември

Двубоят между Айнтрахт Франкфурт – Витория ще се проведе на 12 декември (четвъртък) от 19:55 часа в среща от Лига Европа. Франкфурт победи Гимараеш с 1:0, когато двойката се срещна обратното си групово фиксиране през октомври и двата отбора се разписаха в четири от последните шест мача.

Коефициентът за победа на Айнтрахт Франкфурт е 1.20. Равенството в мача е оценено с 6.25. Коефициентът за победа на Витория е 17.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Айнтрахт Франкфурт – Витория: Статистика Н2Н

Даичи Камада е голмайстора на Айнтрахт с 2 гола. Bruno Duarte има 2 гола за Витория Гимараеш.
Мартин Хинтерегер има повече жълти картони (2) от всеки друг играч на Айнтрахт. Edmond Tapsoba е с 3 за Витория Гимараеш.
Витория Гимараеш нямат загуба в последните си 4 мача.

Айнтрахт Франкфурт – Витория: Прогноза

Уверени сме, че и двата отбора ще отбележат гол в четвъртък и сме предвидили краен резултат в полза на домакините. Франкфурт надделя над Гимараbet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com