Айнтрахт Франкфурт победи с 2:1 Байер Леверкузен

Айнтрахт (Франкфурт) и Байер (Леверкузен) хвърлиха много усилия в последния двубой от 15-ия кръг в германския елит, а победата отиде при домакините. Те се наложиха с 2:1 и се утвърдиха на петото място, като са само на 4 точки от втората позиция.
Дани да Коща вкара първия гол за “орлите” в 28-ата минута, а в 57-ата точен беше другият халф-бек

на бек на Айнтрахт Филип Костич. Осем минути по-късно Карим Белараби върна едното попадение и така направи интересен последния около половин час.
Съдиите имаха много работа, но не убедиха с правотата в някои от отсъжданията си. В началните минути топката се спря в ръката на защитника на Франкфурт Симон Фалет, който се намираше с гръб към нея. С помощта на ВАР реферите решиха, че това не трябва да е дузпа, но пък гостите протестираха, защото кълбото летеше към мрежата.
Технологията разочарова играчите на Байер още веднъж в 19-ата минута, когато Белараби реализира с далечен удар, но беше маркирана засада на Александър Драгович, който стоеше пред вратаря и съответно му влияеше.
В последните секунди на първата част Кай Хавертц пропусна от чиста позиция да изравни за 1:1.
После обаче – след като поведоха с 2:0 – домакините можеха да си подсигурят успеха, но Анте Ребич се “отличи” с неточни удари от много изгодни ситуации.
В последната минута на редовното време вратаря на Айнтрахт Кевин Трап направи спасяване на сигурен гол след шут на Лукас Аларио.
Сблъсъкът беше и много груб, заради което Феликс Брих вдигна осем жълти картона, като особено твърдо действаха футболистите от Франкфурт, които заслужиха шест от официалните предупреждения.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 poker mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.