Айнтрахт Франкфурт – Страсбург 29 Август

Двубоят между Айнтрахт Франкфурт – Страсбург ще се проведе на 29 август (четвъртък) от 21:30 часа в среща от Квалификациите за Лига Европа. Преди пътуването си до Франция Франкфурт щеше да се надява да направи две неща. 1. Да избегне поражението. 2. Да вкара поне един гол.

Коефициентът за победа на Айнтрахт Франкфурт е 1.30. Равенството в мача е оценено с 5.00. Коефициентът за победа на Страсбург е 11.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Айнтрахт Франкфурт – Страсбург: Статистика Н2Н

Резултат от първият мач: Страсбург – Айнтрахт 1-0.
Айнтрахт са в серия от 3 поредни домакински победи.

Айнтрахт Франкфурт – Страсбург: Прогноза

При сегашните цени се открояват два ъгъла на атака. Първо, „Страсбург +1 азиатски хендикап“ е трудно да се избегне. Френската страна доказа, че може да се разправи срещу Франкфурт миналата седмица, докато изглеждаше много солидна, когато спечели далеч от дома на трудно място в предишния кръг. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com