Айнтрахт Франкфурт – Фортуна Дюселдорф 19 октомври

Двубоят Айнтрахт Франкфурт – Фортуна Дюселдорф от  Бнундеслига I на Германия ще се проведе на 19 октомври (петък)  от 21:30 часа на Commerz-Bank Arena във Франкфурт. Екипът от Франкфурт е в процес на намиране на форма в момента, спечелвайки последните си три мача. 

Коефициентът за победа на Айнтрахт Франкфурт е 1.72.  Равенството в мача е оценено с 3.80. Коефициентът за победа на Фортуна Дюселдорф е 4.50. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Айнтрахт Франкфурт – Фортуна Дюселдорф: Статистика Н2Н

Като домакин, Айнтрахт не е губил от Fortuna Dusseldorf в последните 4 срещи помежду им.
Статистиката на Fortuna Dusseldorf като гост този сезон: 0-2-1.
Айнтрахт са в победна серия от 4 мача.

Прогноза

Отборът на Фридхел Фънкъл няма резултати напоследък. Те не успяха да вкарат повече от веднъж в последните четири мача. Особен спад във формата бе отбелязан в последните два мача, като Flingeraner падна с 3: 0 срещу  Нюрнберг и 0-2 срещу Шалке.

Тъй като гостуванията до Франкфурт на Майн никога не са били приятно преживяване за Фортуна, едва ли можем да пропуснем подкрепата за домакинската победа като залог банкер тук. Балканското дуо Анте Ребич и Лука Йович вкараха пет гола досега в сезона. Те намериха правилната форма в последните мачове и очакваме да създадат много проблеми на защитата на Дюселдорф.

Айнтрахт да спечели
HT / FT Eintracht / Eintracht

Официални спонсори на Бундеслига са: Adidas, EA Sports, TAGHeuer.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG